Een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken. Klinkt wellicht wat clichématig maar dit is voor ons nog steeds een grondbeginsel. Daarom is het welzijn van onze medewerkers in hoge mate bepalend voor de koers van ons bedrijf. Het is eigenlijk heel simpel: mensen die lekker werken in een collegiale sfeer en zich gewaardeerd voelen presteren maximaal en zijn bereid net wat verder te gaan. Enthousiasme, toewijding en kwaliteit staan bij onze medewerkers hoog in het vaandel. Zij vormen mede de kwalitatieve pijlers van ons bedrijf: betrouwbaarheid, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit.

Dit wil niet zeggen dat wij niets verwachten van onze medewerkers, integendeel. Ons gevoel van enthousiasme en collegialiteit is gebaseerd op loyaliteit en hard werken. Begrippen als “op elkaar kunnen bouwen” en “voor elkaar door het vuur willen gaan” zijn hierbij erg belangrijk.

Spreekt dit je aan en lijkt het je ook iets om deel uit te maken van ons team?
Kijk dan of onderstaande vacatures jou uitdagen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magazijnmedewerker


Functieomschrijving:

Als magazijnmedewerker zorg je voor de sortering en de verwerking van de goederen alsmede het laden en lossen hiervan. Daarnaast zorg je ervoor dat je werklocatie schoon en opgeruimd is.


Functie eisen:
-Flexibel, collegiaal, betrokken, zelfstandig, nauwkeurig.
-Teamplayer met MBO 2/3 werk- en denkniveau.
-Bereid om ook in het weekend te werken.
-Ervaring met het rijden van een heftruck is een pre.


Wat wij jou bieden:
-Een jaarcontract, waarbij met goed functioneren er de intentie is tot een vast dienstverband.
-Afwisselend werk.
-Enthousiast team met een informele werksfeer.
-Marktconform salaris.
-Collectieve pensioenregeling.


Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken voor deze functie?
Mail je sollicitatie en je CV naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .