Hybride event, wat is dat eigenlijk?

Een combinatie van een fysiek event en een online evenement waarbij het online gedeelte meer is dan alleen een videostream…, dan spreken wij van een hybride event. Er vindt dan zowel op locatie als online vooral interactie plaats om de externe deelnemers te blijven prikkelen. M.a.w. het creëren van een online beleving om uw informatie te delen zowel fysiek op locatie als bij de deelnemers thuis. Stagelight heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een full service facilitair leverancier van alle (technische) middelen die hiervoor nodig zijn. Denk hierbij aan live camera en streamingtechnieken, online interactieve platformen, contentcreatie en vanzelfsprekend de fysieke licht, geluid en AV-technieken op één of meerdere locaties. Een sterk staaltje van (technische) verbinding. Ook benieuwd en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.